Girl’s night

19. januar 20137 kommentarer

Her en dag tok Magdalena initiativ til en skikkelig jentekveld. Det var veldig trivelig, og vi hadde en lang helaften. Jeg fikk bli bedre kjent med Kaarina og Johanna, som er utsendinger for to ulike finske misjonsorganisasjoner. Kaarina og familien bor her i Aotani, og Johanna bor i Okayama. Vi spiste av buffet på Fisherman’s Market nede ved Harborland. Mye god mat. Her var også mye deilig i dessertbuffeen. Etterpå avsluttet vi kvelden i onsen på HAT Kobe. Det ble seint før vi kom hjem…

Dagen etterpå troppet Kaarina opp på døren her med en svær bag med babyklær, som vi kunne få. Kjempesnilt av henne. Godt å få litt kontakter og nettverk.


Kaarina og meg (foto: Johanna Tervonen).


Magdalena og Johanna.


Fin utsikt ved bordet vårt på restauranten (foto: Johanna Tervonen).

Til slutt må jeg ta med noen bilder av skilt og diverse fra onsen ved HAT Kobe. Ikke alltid like enkelt å forstå hva japanerne mener med engelsken de skriver…!

«Lets do TICK hot water and a shower»… og «no haireDYE» (!) Tenker at det skulle vært «let’s do take…», men setningen gir ikke veldig god mening på den måten heller.. (foto: Johanna Tervonen)


Her i landet har visst døgnet én time ekstra i forhold til hva vi er vant med…? Åpent fra kl 10-25? (foto: Johanna Tervonen)

Kategori: Kultur i JapanMat i JapanOss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (7)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

 1. Jolaug sier:

  Flotte jenter!Men de ser ut til å ha fjuska litt med dei japanske pinnane! Gjekk det litt for seint eller var det fordi maten var så god?

 2. Inger sier:

  Det ser ut som om du har heilt gløymt eller oversett at det var en poika med på laget.
  Helsing Jacob 😉

 3. Paul Odland sier:

  De må finna ut korleis det skal forståast hvis ein restaurant eller butikk har ope fram til kl 2500! Snakk om overtid! At det kan gå i surr med sommartid og vintertid, og den eine timen som skal att og fram; det er så. Men det er vel ikkje det som er problemet her?

  • Torgeir Hauge sier:

   Vi har sett utesteder i sentrum som har åpent helt til kl. 29. 🙂 Det er vel en tanke om at døgnet ikke er over før du legger deg… eller noe i den dur?

   Ganske morsomt er det jo likevel. Dersom det skulle finnes noen som kunne løse tidsklemma, så måtte det vel kanskje bli japanerne?

 4. Tone Odland sier:

  Hei, hilsen fra meg og Jonas og Paul som sitter og leser sammen, hørtes kjekt ut med en jentekveld!

 5. Tone Odland sier:

  Hei, hilsen fra Paul. Det er sikkert kjekt i Japan. Jeg gleder meg til vi skal dra til Japan!

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden