Advent

1. desember 20132 kommentarer

Første søndag i advent, og vi har tent lys og sunget sang. Andrea fulgte nøye med, og klappet i hendene. Det har hun nettopp lært seg.
IMG_0942

I dag var vi på adventsgudstjeneste i Kobe Union Church. Vi har planlagt i ett helt år at vi skal besøke Union Church, men så har det ikke blitt før nå. Det er en internasjonal menighet, hvor alt foregår på engelsk. Her er folk fra alle verdenshjørner, og spesielt mange fra USA. Det er altså et stort spekter av folk man treffer her. Både misjonærer fra forskjellige land som bor og jobber i Kobe, utlendinger som er gift med japanere og som derfor bor her, business-folk som er innom Kobe, utenlandske studenter, osv.
IMG_0939

Jeg må innrømme at det var deilig å kunne forstå alt som ble sagt og sunget på gudstjenesten! Det var fresh musikk og fin stil på det meste. Torgeir har også minner fra å ha vært her som tenåring. Vi hilste på flere mennesker, og fikk noen internasjonale kontakter. Spesielt hyggelig var det å endelig få truffet ungdomspastoren og hans kone, som vi har hørt om. De bor på Rokko Island, og bruker ofte kirken på Rokko Island til sine arrangementer (kirken som vi går i).
union
Jeg glemte å ta bilde inne i kirken, så dette bildet er fra deres hjemmesider.

Frøkna var pyntet i adventsfarge i dag. (og ja, dere ser riktig, vi har allerede satt opp juletre! Hele leiligheten vår er ferdig julepyntet, i grunnen. Greit med alt som er gjort!)
IMG_1437

God advent!

Kategori: Misjon i JapanOss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (2)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

  1. Astrid Hauge sier:

    Så fint og koseleg de har det. Til og med Andrea er kledt i adventsfarge. No går det fort mot avreise for oss, og me gler oss.

  2. Paul Odland sier:

    Advent er full av lys. I dag kan ein også tenna det femte av åtte Hanukka-lys, neste sundag to lys, og snart kjem Lucia med lysa; alt minner om Det store lyset! Velsigna advent, alle tre!

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden