Et trist farvel

19. juni 20142 kommentarer

Tirsdag kveld stod vi ute på parkeringsplassen og vinket hadet til familien Nygaard. På grunn av problemer og feil med visum (hvor japanske myndigheter er svært strenge), får de ikke komme tilbake til Japan til høsten, som planlagt.

IMG_1656

Vi har blitt veldig glad i denne familien. De har blitt gode venner for oss, i tillegg til å være kollegaer og medmisjonærer. Spesielt da vi kom til Japan, og alt var nytt og vi ventet ny familiesituasjon, var det godt å ha en annen barnefamilie på tunet, som var til god støtte for oss. Andrea har også fått god kontakt med minstemann i familien. De to har vært som kjærester.

IMG_1601

Det er jo heller ingen hemmelighet at det trengs fornyelse i arbeidet og i misjonærflokken i NLM Japan. Det å miste en ung barnefamilie som ser ting med nye øyne, som våger å stille kritiske spørsmål, og å tenke nytt (og si det høyt), er også i den sammenhengen trist…

IMG_1671

Familien Nygaard er en flott familie! Generøse, rause og gjestfrie mennesker. Det blir tomt her uten dere. Vi vil savne dere veldig, men håper vi sees et eller annet sted om ikke altfor lenge. De beste ønsker for dere!

Kategori: Misjon i JapanOss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (2)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

  1. Paul Odland sier:

    Vi ønsker dem i alle fall varmt lykke til med hjemturen under disse omstendighetene, og ber og håper at det legger seg til rette med nye oppgaver for alle sammen, der de nå «lander». Så blir det samtidig veldig kjekt at dere tre også kommer til Norge snart! Og vi gleder oss også over at dere (forhåpentligvis) har papirene i orden slik at dere kan vende tilbake når ferieoppholdet er over i slutten av august (selv om det også blir trist)!

  2. Bård Hauge sier:

    Slutter meg helt og fullt til Pauls ord. Et godt Pauli ord i rette tid.

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden