Forbønnshandling

30. oktober 20121 kommentar

I går, på søndag, fikk vi en kjempeflott opplevelse. Rett før utreise, og egentlig ganske stressa i hodet begge to… ja, på mange måter var det litt vanskelig å innstille seg helt på gå gjennom «formalitetene» ved å reise ut til misjonstjeneste. Det skulle vise seg å bli en overraskelse for følelseslivene våre.

Forbønnshandling_04

Vi har begge vært på misjonærinnvielser før, og selve konseptet rundt forbønnshandling er ikke ukjent. Men at det skulle bli så stort inni oss var vi kanskje ikke forberedt på. Et fullt bedehus, dekket til fest, og med forbønn, gode hilsner og mange klemmer, så føler vi virkelig at vi har forsamlingen i ryggen når vi reiser til Japan i morgen.

Det er ikke bare-bare å reise, selv om noen kanskje skulle tro det. Siden jeg er oppvokst i Japan kan det være lett å tenke at vi vet hva vi reiser til. Men det vi kommer ut til nå veldig ulikt det vi kjenner. Vi er voksne, og skal begge inn i arbeidslivet og forpliktelsene det innebærer. Det er ikke en ferie, men hverdag. Og ikke minst; vi kjenner virkelig på at familien vår nå kommer til å være langt, langt borte.

Da er det godt å vite at folk, både på Kleppe bedehus og andre steder, ber for oss. Det var nettopp det vi opplevde så konkret i går; vi reiser ikke til Japan alene.

BØNNEEMNER:

  • Be for det japanske folket, og om at vi kan få stå som vitner for Gud i hverdagen.
  • Be for leirarbeidet på Hiruzen og alt som drives av ungdomsarbeid i Japan.
  • Be om at språkstudiene skal gå greit, og at vi må finne oss godt itl rette i landet.
  • Be om at vi må få god kontakt med både misjonærer og japanere, og stifte gode vennskap.
  • Be for oss som familie.

Kategori: Misjon i JapanOss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (1)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

  1. Paul Odland sier:

    Det var både kjekt og godt å vera der, og vera med i forbønshandlinga, også for oss som skal vera heime!

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden