Hvor mange barn?

18. oktober 20120 kommentarer

Vet du hvor mange barn det finnes i Norge? Tenk på hvor mange som bor i nabolaget ditt. Eller hvor mange dere er i klassen. Og på hele skolen tilsammen. Da er det rart å tenke på at det i hele landet er over 1.000.000 barn.

Det vil si at hvis du har tusen venner, så kan du sette tusen grupper med like mange barn etter hverandre. Da får du en million. Tenk om vi hadde samlet alle på et sted!

Skal vi ta et regnestykke til? For i Japan, der er det enda flere barn. Hvis vi tar alle barna i Norge, så må vi ha 17 grupper som er like store. Da får vi mange barn da. 17 millioner, faktisk!

Jeg tror japanske barn er like forskjellige som norske barn. Noen liker å leke med lego. I friminuttene på skolen spiller de gjerne fotball. Andre er flinke i DS. Barbie og Hello Kitty er populære i Japan også. Noen liker rosa, andre er mer glad i blå eller grønn. Hva liker du best?

Men en ting er ganske annerledes enn i Norge. De aller fleste av alle disse 17 millionene hører aldri om Jesus. De går aldri på møter, reiser på leir, eller ber kveldsbønn slik du kanskje gjør. Er ikke det synd?

Jeg skulle ønske alle japanske barn fikk høre om Jesus, hver eneste dag. At de fikk høre at vi har en far i himmelen som har skapt oss alle helt unikt, og som elsker oss for akkurat den vi er.

For å fortelle dette, så er vi flere misjonærer i Japan. Det er jobben vår å fortelle dette til de vi møter, både voksne og barn. Kanskje du vil være med å be om at vi skal få mulighet til å treffe så mange som mulig? At alle de 17 millionene japanske barna får bli kjent med Jesus? Det håper jeg du vil være med på!

Denne saken er skrevet for Torgeir sin Superblink-blogg.

Kategori: Barn i JapanMisjon i Japan
Tagget med:

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden