Om oss som blogger

Vi er et ektepar som prøver ut misjonærlivet i Japan i 4 år. Vi bor i Kobe, en by med ca. 1,3 millioner innbyggere. Men hvem er vi? Jo mer du ser og leser på bloggen, jo mer vil du nok bli kjent med oss. Men litt basic fakta kan være greit å ha som utgangspunkt.

TIPS

  • Klikk på navnene våre for å sende oss e-post.
  • Besøk bloggen vår fra ferien til Japan i 2010.
Torgeir Hauge er født i 1982 i Kobe, Japan. Da han flyttet til Bergen som 14-åring hadde han bodd 12 år i Japan. Siden den gang har årene gjort ham gradvis mer norsk, men det er ingen tvil om at Japan har en veldig sentral plass i både hodet og hjertet hans. Med en bachelorgrad i journalistikk har ønsket om å jobbe med denne bloggen vokst fram. I Norge har han permisjon fra stillingen som medieleder i Indremisjonsforbundet (ImF).
Johanne Pauline Hauge ble født på Haukeland i 1988, og har så å si bodd hele livet i bergensområdet. Unntaket er et halvt år hun tilbragte på TeFT i Kenya. Hjemme i Norge har hun lagt et sykepleierstudie bak seg, i tillegg til musikkompetanse fra Kongshaug Musikkgymnas. Sammen med Torgeir har Johanne besøkt Japan en gang før, da de var på ferie der sommeren 2010. I prosessen fram mot utreise til Japan har det vært viktig for Johanne å vektlegge at dette er noe hun virkelig vil selv. Det er ikke bare et prosjekt som dras framover av Torgeir, som hun dilter etter.

Bloggen er drevet som et personlig prosjekt, og er slik sett ikke en misjons-blogg. Vi ønsker å dele av våre interesser, erfaringer, opplevelser, tanker og følelser rundt livet vi lever i Japan. Slik sett er misjonsdrift og -historie en viktig del, som også vil være med å prege bloggen. Hvilke tema vi dekker er imidlertid vårt eget valg, og vi ønsker å gå bredt ut, i både «form og farge».

Siden Torgeir er utdannet journalist, kan deler av innholdet på blogget være preget av journalistisk tilnærming og uttrykk. Derfor er det viktig å presisere at dette er en subjektiv blogg, og har lavere krav på en del felt enn en avis ville hatt.

Til toppen av siden