10 uker

9. juli 20136 kommentarer

Sommerprinsessa vår er 10 uker gammel.

Hun kan: løfte hodet høøøyt til værs, smile, le og lage allslags lyder. Idet vi plukker henne opp, ser henne inn i øynene, smiler og sier «Hei Andrea», er hun et eneste stort glis. Det kjekkeste hun vet er når mamma og pappa tøyser og lager morsomme lyder. Da kommer det trillelatter og reine hyl av fryd. Men i tillegg kommer fortsatt kveldsbading og bilkjøring høyt opp på listen over kjekke ting å gjøre 🙂

Det er gøy å prate. Om morgenen ligger hun ofte litt i sengen vår, og da er det ordentlig drøsetid. Det er både korte og lange lyder, både høy og lav frekvens, og hun «synger» på både den ene og andre vokalen. Vi svarer, og hun svarer igjen. Sånn går drøsen.

IMG_0844

IMG_0847

IMG_0850

Hun er både liten og stor på en gang, syns vi. Har blitt så veldig mye større på kort tid, og ikke minst blitt så lang. Ikke noe spedbarn lenger. Hvor ble det av den nyfødte bittelille? Det går så fort! Det er stas å se utviklingen, som nesten merkes fra dag til dag.

For tiden har vi besøk av noen venner, og Andrea nyter den ekstra oppmerksomheten til fulle. Om tre uker kommer mormor, morfar og tante – det gleder vi oss til. Da skal vi også ha dåp.

Må også ta med et bilde av Andrea i sengen. Slik fant vi henne en morgen. En liten olstre-kopp 🙂

IMG_0525

Kategori: Oss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (6)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

 1. Paul Odland sier:

  Flotte bilete og «oppbyggeleg» tekst! Trur at de framover no må øva med Andrea no på å seia tante, og mommo og moffa!

 2. Bård Hauge sier:

  Kjekt å lese. Flott å høre at dere alle har det bra.

 3. Jolaug Odland sier:

  Ester, Judith, Sofie og mormor helsar til Andrea og seier takk for gode smil frå kusina i Japan!

 4. Astrid Hauge sier:

  Nydelige Andrea!!Fortsatt god sommer til dere alle tre!

 5. tante Borgny sier:

  endeleg ein gratulasjon frå tante Borgny, så kjekt å lesa og å sjå om dokke alle i «Japanliv» så flott at de har det så bra alle tre. masse gode ynskje og varme tankar for dokke. ..og fortsatt kos dokke med den herliga jenta Andrea. klem 😉 tante Borgny

 6. Reidun sier:

  Hannah syns Andrea var veldig fin <3

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden