4 måneder

29. august 20133 kommentarer

Solstråla har alt rukket å bli 4 måneder. Tiden går ikke akkurat seint…! Hun utvikler seg så mye, og så fort, at vi nesten ikke henger med…

For en måned siden snudde hun seg til magen, og det er den abosolutt kjekkeste aktiviteten for tiden. Én ting må mamma og pappa bare se til å forstå: Det er IKKE spennende nok å ligge på rygg lenger. Det går omtrent 1 sekund etter at vi har lagt henne på rygg på matten, før: VIPS, der var hun på magen.
IMG_0976

Det er fascienerende å se hvordan hun jobber mens hun ligger på magen. Hun utforsker nye måter å bruke hendene på, slik at hun får rotert kroppen rundt og rundt. Hun kan ligge lenge på matten og trene på denne måten før hun blir sliten og utålmodig. Det er tydelig at hun vil fremover, og at det er målet til slutt…

IMG_0587

Det er også kommet mange nye lyder i repertoaret. Hun har lært seg hvordan hun tilkaller oppmerksomhet 🙂 Også når hun leker, og blir begeistret, kommer det ofte høye hvin av fryd. Det er kjekt å prate, og hver dag får vi servert laaange monologer, om ett og annet! Hun har mye spennende på lur, som hun gjerne forteller om til de som vil høre.

For noen uker siden hadde vi hjemmebesøk av barnesykepleier fra bydelskontoret. Alle får tilbud om det. Hun gjorde en del undrsøkelser, blant annet denne vekten.
IMG_0967

Hun har lenge likt godt å ha bite-leker i munnen. Hun omfavner de, tygger, gnager og gnikker på de. I går oppdaget vi en hvit og hard liten sak, som akkurat har begynt å bli synlig i underkjeven. Første tann!
IMG_0970
Nam nam… Denne er god å spise på!

IMG_0598
«To-lucky» er favorittbamsen. Pappa er fornøyd med det (maskoten til baseballaget Tigers)

IMG_0594
Pappa, du har så mange spennende duppeditter. Det er særlig gøy med mobilen, for den har du gøy musikk på, så det kan vi høre på overalt!

Nå er det også komt to andre gutter her på tunet, som Andrea kan fjonge seg for. Jakob, som er tilbake fra ferie, og Mathias, som er ny i Japan. De er litt eldre enn Andrea. Spennende for henne å sosialiseres litt, og ha noen å strekke seg etter.

Ellers nærmer det seg høst i Japan. Temperaturen begynner sakte men sikkert å gå nedover. Det blir nesten litt rart å skulle ha på bukse og sokker igjen, og ikke bare tynne bodyer!

Kategori: Oss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (3)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

  1. Kristin sier:

    Å, hun er jo såå søt! Og så tenner og greier… du verden så fort tiden går.

  2. Astrid sier:

    Såå skjønn! Og for noen fine bodyer 🙂

  3. Jolaug Odland sier:

    Så bra! Neste vert vel eit tannsmiiil!

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden