Andrea 1 måned

31. mai 20138 kommentarer

Jenta vår har vært hos oss i over 1 måned allerede! Hun vokser og utvikler seg, og er ei skikkelig godjente. Hun kan mye, og imponerer særlig med sin sterke nakke, som hun trener på å løfte hver dag. De siste dagene har hun også såvidt begynt å smile til oss. Dvs: vanskelig å si om det er bevissthet som lurer frem smilet, eller om det bare er tilfeldige grimaser. Men vi som foreldre velger selvfølgelig å være godtroende! Et søtt smil er det ihvertfall.

Hun er virkelig sjef i huset, og styrer all vår tid og prioriteringer. Det tar plutselig en smule lenger tid å komme seg ut dørene enn det gjorde før…. ! Men vi tilpasser oss vår nye tilværelse dag for dag.

Det er ikke mye forutsigbarhet i tilværelsen enda. Dagene og nettene er veldig ulike. Men noen rutiner har vi fått allerede. Blant annet tar hun et bad hver kveld, og det er dagens høydepunkt både for Andrea og for oss. Da er det store øyne, sprellende bein og godlyder fra ende til annen!

IMG_0480
Hva syns dere? Bevisst eller tilfeldig? 😉

På søndag var vi innom kirken i Seishin. Vi måtte holde det vi lovet om å komme på visningsrunde. Stor stas, og Andrea måtte fram for å bli presentert. De fleste japanere kommenterer den lyse huden hennes, og også nesen hennes. De mener at europeere ofte har litt oppstoppernese, og japanerne syns det er veldig fint. Mange beskriver henne også som ei lita dukke. Og imens de står og skildrer henne, står mammaen og pappaen stolte som en hane og ei høne og hører på…

IMG_0694

IMG_0691

IMG_0477
Varmen og klamheten er en utfordring for både små og store. Vi gjør det vi kan for å gjøre det behagelig og greit for oss alle. Vifte, lette klær, aircondition og badevann er gode hjelpemidler.

IMG_0659
Hun vet å sjarmere oss, denne jenta her! Vi koser oss mye, for alle sier at tiden går så fort, og plutselig vil hun ikke være så liten lenger. Mammaen skulle helst sett at det gikk an å stoppe tiden litt !

Kategori: Oss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (8)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

 1. Paul Odland sier:

  Godt at det er mindre enn to måneder til vi får se og treffe henne – og dere!

 2. Bård Hauge sier:

  Ei utrolig flott lita jente! Vi gleder oss med dere og ser fram til treffe dere alle mot slutten av året.

 3. Jolaug Odland sier:

  Det var flotte bilete og det er gildt og godt for spente og forvitne besteforeldre på den andre sida av jordkloden og sjå. Så bare fotografer og takk og pris for mail og blog og facebook. Fine Andrea!

 4. Astrid Hauge sier:

  Så flott ho er! Synes eg ser ein del Odland her. Det skal verta kjekt å treffa dykk mot slutten av året.

 5. Johanne P. Hauge sier:

  De fleste har sagt at hun ligner på pappaen, særlig øynene (jeg er enig). Men nå har mange begynt å se mer av meg. På det øverste bildet syns jeg hun har litt av morfarens lune smil 😉

 6. Olin D. Molvær sier:

  Ei nydeleg lita jente med et aldeles bevisst smil:) Nyt kvar dag!

 7. Reidun sier:

  Så skjønn! Vi vil se mer 🙂 Videosnutt?

 8. Brynhild sier:

  Så kjekt å se den vesle tulla og stolte foreldre! Bruk masse tid sammen, for tiden går så fort. God sommer til dere alle.

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden