Andrea 10 måneder

10. mars 20144 kommentarer

Jeg kan klappe, jeg kan vinke når du sier «bye bye» og jeg kan løfte armene og vise deg hvor stor jeg er. Dessuten, hvis du lurer på hvilken lyd bilene lager, så kan jeg godt fortelle deg det også: «bhrrrrr»!

IMG_1240 (Medium)
Aller helst vil jeg ha med meg denne bamsen i badekaret, men det er kanskje ikke så lurt…

IMG_1224 (Medium)
Hos Liv på Rokko Island

IMG_1226 (Medium)
Ofte er jeg på dagsenter med mamma. Der er det så mange gøye leker!! Jeg hilser og vinker til mange barn og mammaer mens vi er der. Av og til treffer jeg Mathias eller Jakob på dagsenter også (mine to kjærester).

IMG_1242 (Medium)
For tiden er jeg aller mest opptatt av fjernkontroller, stereoanlegg, høytalere, knapper og duppeditter. Her en dag måtte mamma og pappa leite huset rundt etter en fjernkontroll som jeg visstnok hadde rotet vekk.

IMG_1770 (Medium)
Pappa blir litt sinna når jeg røsker og drar i stereoanlegget og dvd-spilleren. Oi, der ligger jo fjernkontrollene også! Vent litt, ser han meg ikke – jeg prøver nå!!

IMG_1763 (Medium)
Det er ikke så lett å få taket på denne krypingen. Èn ting er å reise seg opp, slik, men en annen ting er å bevege seg framover. Jaja, jeg kommer meg jo så greit fram når jeg åler!

IMG_1227 (Medium)
Jeg har begynt å få egne menyer når vi er på restaurant. Se på denne deilige curry rice-menyen for eksempel. Gjett om jeg liker curry rice!

IMG_1218 (Medium)
På fastelavenssøndag var vi ute i skogen, og jeg fikk smake bolle med krem for første gang. Søtt og spennende.

IMG_1241 (Medium)
Det er klart, med mitt høye energinivå, så blir man jo sliten… Så nå tar jeg meg en lur. Hadet så lenge!!

Kategori: Oss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (4)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

 1. Paul Odland sier:

  Nå må du komme en tur til Nærbø snart, Andrea. Her også er det både bamser og boller, duppeditter og god mat. Og så kan du få høre om bilene lager de samme lydene her som i Kobe! Og så er det god plass både ute og inne slik at du kan øve deg på å reise deg opp og begynne å gå!

 2. Reidun sier:

  Å, sånn en god lur! Det fikk tante og lyst til!

 3. Jolaug Odland sier:

  Nå har eg vore på Andreakino og sett Andreafilm frå Japan. Det var kjempegildt, eg smilte mykje og trur eg hadde glimt i augene! Tusen takk! Nå veit eg ennå meir om kva du kan og korleis du har det!
  Gler meg til sommaren!
  Helsing mormor

 4. Astrid Hauge sier:

  Herlige bilder. Vi gleder oss til sommeren!

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden