Andrea sine nye venner

30. september 20131 kommentar

20130929-204747.jpg
Etter sommerferien har vi blitt en ganske stor flokk med nordmenn som bor her i området rundt Aotani i Kobe. Og etter en hel sommer med stort sett bare voksne å forholde seg til, har Andrea nå fått seg mange nye venner. Her er noen av dem.

20130929-204405.jpg
Mathias og Jakob er begge ett år gamle, så det er litt å strekke seg etter. Men begge to ser ut til å la seg sjarmere av prinsessen. Og de er jammen litt av noen sjarmører selv. Det blir jo spennende å se hvem som får bli kjæresten til Andrea, da. Kanskje begge to? Her er hver og en av dem på armen til sin egen mamma; Sonja, Johanne og Magdalena.

Hanna Emilie og Andrea i badestund
Hanna Emilie har nettopp blitt 14 år, og dermed en knallgod storesøster for Andrea. Vi gleder oss alle over å ha en barnevakt rett over veien. Hanna Emilie er født i Japan, og er tilbake igjen nå. Hun skriver også aktivt på bloggen sin.

20130929-204606.jpg
Og selv om venner er gode å ha, så har det vært helt spesielt å få farfar på besøk. Han er her i forbindelse med jobb, men vi har fått til flere treffpunkt. Andrea, som har vært skeptisk til å bli holdt av andre den siste tiden, fant seg øyeblikkelig til rette i fanget hans, og smilte, tullet og pratet livlig til ham. Det var ganske utrolig å se. Og etterpå virker det som at hun har blitt «kurert» for denne frykten for andres fang. Ingenting er jo bedre enn det! Så, tusen takk, farfar. Og så gleder vi oss til både du, farmor og onkel Ingar kommer på besøk i jula.

Dette var egentlig bare et lite utvalg. For alle misjonærene, og de andre misjonærbarna er utrolig snille med og opptatt av Andrea. Det er ikke noe problem å finne et fang å sitte i, for å si det slik. Vi kjenner vi er takknelige for fellesskapet med de andre norske her ute. Det er en flott gjeng!

Kategori: Barn i JapanOss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (1)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

  1. Jolaug Odland sier:

    Prøysen skriv om et bess
    morsfang som er godt å ha. Men et farfarfang er nok ikkje å forakta, det heller! Flott!

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden