Ansiktsløft i yttergangen

22. desember 20129 kommentarer

Det er ikke til å komme unna at gangen i leiligheten vår var meget sliten og «godt brukt». Den gamle mørkeblå tapeten hang ikke fast på veggen lengre.. Så det var en yttergang som vi stort sett bare gikk fort forbi når vi måtte 😉 Den var mørk og trist.

Men på fredag var det arbeidsfolk innom og fjernet den blå tapeten og malte lyst på veggene. Det hadde en veldig stor effekt å gjøre et så enkelt lite grep som å male! Med litt innkjøp av nytt teppe, pynt, lykt og div – ble plutselig ikke gangen så aller verst 😉

Før- og etterbilder:

20121222-184732.jpg

20121222-184806.jpg

20121222-183323.jpg

20121222-183405.jpg

20121222-183415.jpg

Kategori: Oss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (9)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

 1. Reidun Blom sier:

  Ser vi bidrar til ca 50% på tavla 🙂 Håper dere får masse julepost!

  • Torgeir Hauge sier:

   Er kjempegøy å få julepost. Vi burde vel sende også… Tusen takk for alle livstegn.

   Jeg har egentlig kjøpt inn noen småting til dere der hjemme, men rakk ikke å sende det til Norge før vi dro på tur. Har vært utrolig hektisk. Så det får bli en januar-gave.

 2. Olin D. Molvær sier:

  Så fint! Synes jammen jeg kjenner igjen skoskapet også – men et skoskap er vel et skoskap:) Koselig å se at heimen blir til, husker veldig godt hvordan det var! God jul til dokke:)

  • Torgeir Hauge sier:

   Jeg tror vi snart må ha et innlegg med «ting vi finner i leiligheten, som kommer fra Den Norske Skolen». 🙂 Et skoskap er kanskje bare et skoskap, men det stemmer nok at dette kommer fra skolen, Olin. Finnes flere like… De stod vel i lærerboligene? Artig at du ser slike detaljer.

   • Olin D. Molvær sier:

    Jada, husker godt siden jeg bidro med innkjøp:) Det var to stk i fam.leilighetene og ett i de små. Dvs: i alle fall 14! like:) Ser frem til innlegg om ting og tang fra skolen:)
    Fortsatt god jul – het er vi så heldige å ha besøk fra Japan i julen:)

 3. Jolaug Odland sier:

  Ska sei! Antakeleg hadde resultatet blitt nokså likt ei oppussing av gangen på Gyldenpris. Utrulege IKEA! Før og etter,ja. Snakk om god reklame!

  • Torgeir Hauge sier:

   Du vet; estetikken har Johanne med seg i Ånestad-genene. Men jeg lever i en innbilning om at vi bidrar begge to. 😉

 4. Paul Odland sier:

  Men gangen ble ikke «så værst». Den ble ikke «så verst»! Må ikke glemme norsken heller, oppi all språklæringen!
  Her på sør-vest-landet har vi en ny førjulsstorm på gang nå. Men forhåpentligvis ikke av den dimensjon vi hadde for en uke siden!
  Velsignet jul!

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden