Besøk av enda mer familie

29. oktober 20132 kommentarer

Ja, vi er bortskjemte med besøk. For noen uker siden hadde vi trivelig besøk av Johanne sin familie. Det var Jonas (bror) med med kone og to barn, og Bjørn (bror). Barna hadde tatt seg ekstra fri fra skolen for å være her i 2 uker. Vi hadde det veldig kjekt sammen.

IMG_1155 (Medium)

De rakk å oppleve utrolig mye mens de var her! Noen av dagene reiste de rundt på egen hånd, blant annet til Hiroshima og Mijajima, Kyoto og Universal Studios i Osaka. I løpet av tiden de var her skulle vi tre på en misjonærsamling på Hiruzen, så de ble liksågodt med dit også. På den måten fikk de oppleve både by og land, som jo er ganske forskjellig.

IMG_0756

IMG_0890

Sofie (10) og Paul (8) syns kanskje det aller kjekkeste var å handle i 100 yens butikker. De likte seg også godt i onsen, japanske bad. Det var rett og slett imponerende hvor mye de to hadde forberedt seg på japantur. De hadde spart penger, og virkelig lest seg opp på Japan. De hadde til og med studert litt kanji (skriftsspråk). Ikke verst. I løpet av ferien ble Sofie ordentlig rutinert i origami (papirbretting), og Paul koste seg glugg på elektrobutikker med innkjøp av x antall radiostyrte artikler.

IMG_0766
Det ble mange kjekke opplevelser for de voksne også, håper vi. Både Jonas og Bjørn er kanskje over gjennomsnittet interessert i mat og gode måltidsopplevelser, så det ble mange restaurantbesøk.

For å nevne noe av det vi ellers gjorde, så ble det tur til Herb Garden, jordskjelvmuseum, rådhuset, akvariet, dyrehagen, bazar, Harborland… I tillegg fikk de etter eget ønske bli med og se hvordan barna i Aobaen har det, en barnehage som NLM driver i Kobe.

For Andrea var det koselig å få hilse på onkler, tante og søskenbarn. Hun er heldig å ha mange av disse på begge sider av familien. Mye oppmerksomhet og kos fikk hun. Det var helt topp når Sofie og Paul hoppet og gjorde abligøyer foran henne, da lo hun som bare det.
IMG_1157

Takk for besøket! Ordentlig kjekt var det, både for Andrea og for oss. Kom gjerne igjen 🙂 Andrea syntes det var uvant da hun våknet morgenen etter dere dro, og det ikke var liv og leven rundt frokostbordet…

Kategori: Oss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (2)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

  1. Paul Odland sier:

    Tenk åtte av oss atten i kjernefamilien samlet – i Kobe!? Når – og hvor – kan vi klare å samles alle atten?
    Gratulerer til Andrea med halvårs-dagen i dag (29. okt)!

  2. Jolaug Odland sier:

    Så flott at de fekk oppleva så mykje kjekt på turen! Tek gjerne vare på Ester og Judith nokre dagar for eit slikt minne for livet!
    Forresten gjorde me mykje gildt, me og. Men det får me ta ei anna gong!

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden