Besøk av familie

6. august 20132 kommentarer

Andrea (og vi) har hatt besøk av mormor, morfar og tante Borghild i 10 dager. Vi hadde gledet oss lenge til å endelig få vise frem Andrea. Og mye kvalitetstid har det blitt!! Andrea har blitt overøst med oppmerksomhet og kos, så mye at vi nesten lurer på om hun vil synes det er altfor stille og kjedelig med bare oss to nå…

Det var et etterlengtet møte med Andrea. På bildet under er mormor og morfar trøtte og varme etter en lang flytur, men likevel begeistret.
IMG_0896 (Medium)

DSCF3960 (Medium)

IMG_0961 (Medium)
Kos hos tante.

Tante Borghild var her for første gang, mens mine foreldre var på ferie i Japan for noen år siden. Derfor har vi prøvd å finne på noen ting som var nye også for mine foreldre. Blant annet ble det tur til Osaka Castle, Ikuta Jinja (tempelplass), Kobe Tower, kirken i Suma, Suma Beach… Det ble også tur til akvariet i Osaka, og flere turer til Mosaic og Harborland. I tillegg til dåpsgudstjenesten vi hadde (se eget innlegg), fikk de også med seg en gudstjeneste i Seishin Kirke, hvor vi har gått i vinter.

DSCF4059 (Medium)

DSCF4051 (Medium)

DSCF4025 (Medium)
Det har blitt mange koselige måltider, og vi har besøkt utallige restauranter og kaféer. Både japansk mat og vestlig mat, men jeg tror det var den japanske maten som slo best an.

DSCF4010 (Medium)
De har også shoppet fra seg i allslags butikker, så mye at de måtte ut og kjøpe ekstra bagasjeplass før de reiste hjem.

DSCF3971 (Medium)
En liten dukkert ble det også. Suma Beach gav god syden-følelse i varmen.

DSCF4042 (Medium)

Mormor og morfar har hjulpet med både bading, bleieskift og trilling. Det har vært godt! En dag hadde Andrea barnevakt for første gang, så jeg og Torgeir tok en lunsj ute i noen timer. Det var ikke bare-bare (for meg!) å være vekke fra henne for første gang, men etter å ha kastet seg ut i det, innså jeg at det hele gikk jo veldig fint.

DSCF4074 (Medium)
Godt å bli badet av deg, mormor. Deilig med massasjen din.

DSCF4029 (Medium)
Morfar tøyser og da sitter latter løst.

Takk for besøket, mormor, morfar og tante! Gleder oss til neste gang vi sees, enten det blir i Japan eller i Norge. Inntil da blir det masse bilder, videoer, blogg og mail, så dere skal få følge godt med!!

Som dere skjønner, så er vi bortskjemt med norgesbesøk. Neste pulje som kommer er to av Johanne sine brødre med familie. De kommer i oktober, så nå skal vi bare være oss tre en god stund frem til det 🙂 I tillegg kommer farfar innom når han er på jobbreise i slutten av september.

Kategori: Oss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (2)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

  1. Bård Hauge sier:

    Høres ut som dere har hatt det kjekt på alle vis. Sist vi var på akvariet i Osaka ble det observert en «flying Norwegian» i regnværet på gata utenfor. Så dere noe til ham i år?

  2. Johanne P. Hauge sier:

    Så ham bare på beach’en !

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden