Besøk av gode venner

15. juli 20132 kommentarer

Vi savner gode venner i Norge. Derfor har det vært utrolig kjekt å ha noen av dem på besøk. Kristin og Øystein Hannevik har vært her i 2 uker. De er nære venner fra Bergen, og er faktisk også eks-naboer fra Olav Rustis gate 9. Det var enormt kjekt å tilbringe kvalitetstid igjen!! De har fått kjenne på varme, japansk kultur, latt seg fascinere av mange sider ved det japanske samfunnet, og selvfølgelig: fått seg en god dose myggstikk 🙂

Peace i parken

Til tross for Kristins parfymeintoleranse (kjemisk miljøintoleranse), håper vi at de har fått opplevd mye kjekt, og fått mye ut av turen! På grunn av parfymeintoleransen har det naturligvis vært en blanding av aktive dager og hviledager. Vi føler at vi både har fått vist frem Japan, men samtidig hatt masse god tid til å bare være sammen hjemme hos oss. Vi har ikke stresset med stramt program, men hatt fokus på å bare være sammen, og ha FERIE. Det har passet begge parter veldig bra.

Kafé

Andrea og Johanne har stått over de lange (varme!) dagsturene, men har vært med på mindre utflukter i Kobe-området. Sammen har vi kost oss på restauranter, trilleturer, shopping, HAT Kobe-havna, museer, dyrehage, gudstjeneste i kirka, ++. Kristin, Øystein og Torgeir fikk også vært i både Hiroshima, Kyoto og Universal Studios (Osaka). Det var suksess, alt sammen 🙂 Øystein fikk til og med vært på baseballkamp samme dag som de landet. Sprekt. Shinkansen (lyntog) har de også fått prøvd, og så klart slapp de heller ikke unna sushi på rullebånd.

Biff-middag

Noe japansk mat falt i smak, og noe ikke (det er helt forståelig) 🙂 De var uansett veldig villige til å prøve forskjellige ting. Noen restauranter har vi besøkt flere ganger, etter ønske fra gjestene – det har vi tatt som et godt tegn, ihvertfall! Vi har også laget en del mat hjemme, særlig når vi har hatt hviledager. Da har Torgeir «gått i lære» hos Kristin Husmor, og lært flere nye spennende oppskrifter. Johanne og Øystein har gladelig prøvesmakt på alt sammen.

Kristin Hannevik og Andrea (redigert)

Andrea har ikke hatt noe imot noen ekstra fang å sitte på!

Takk for besøket, kjære venner!! At det nok blir en god stund til vi treffes igjen – det prøver vi å la være å tenke på.

Vi skal ikke ligge på latsiden, for om halvannen uke kommer det nytt besøk til oss. Denne gangen familie.

Kategori: Oss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (2)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

  1. Paul Odland sier:

    Alt sammen ser flott og hyggelig ut. Men når vi kommer i neste uke, vil vi avstå fra myggstikk!

  2. Johanne Hauge sier:

    Spørs om dere slipper unna det!

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden