Halvtåringen

31. oktober 20133 kommentarer

Frøkna er blitt 6 måneder. Det er helt utrolig hvor rasende fort det går… Tenk at et halvt år er gått siden 29.april da vi fikk denne gode og flotte jenta. Hun deler så mange smil hver dag.

IMG_0820

Photo 25.10.13 11 20 17

Nå kan hun mye. Hun sitter i babystol, spiser/smaker på mat, roterer og åler rundt på gulvet og kommuniserer tydelig det hun vil (og ikke vil!). Det er morsomt å sitte i stolen ved bordet, i samme høyde som oss, for da kan vi jo praaaate i vei mens vi spiser. Foreløpig er det helst banan som slår best an.

Photo 26.10.13 09 08 48

Hun prøver for harde livet å komme seg fremover på gulvet. Det er ikke så enkelt enda. Av og til kan frustrasjonen over å ikke komme seg dit hun vil bli ganske stor… Men det er utrolig hvor mange rare steder man kan komme ved å rygge også, som under denne krakken for eksempel.

IMG_0811

IMG_0873
Andrea og mamma har begynt å gå på et dagsenter hver fredag. Her treffer vi andre babyer og mødre, og både og Andrea og mamma får trene seg på å kommunisere med japanere. God trening for oss begge.

IMG_0910

IMG_0826

Andrea, du får jammen mye oppmerksomhet her i Japan, fordi du er så «kawaii» (søt), men jeg tror likevel det er mamman og pappan din som er dine største fans. 🙂

Kategori: Oss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (3)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

  1. Bård Hauge sier:

    Farfar er også med i fan-klubben. Takk for sist, Andrea! Det skal bli kjekt å møte deg igjen til jul.

  2. Jolaug Odland sier:

    Jammen har det skjedd stor utvikling på 3 mndr, sidan me såg deg Andrea. Du er flink og så har du så mange søte klær. Heldig du som har mange søskenbarn å arva av.

  3. Astrid Hauge sier:

    Kjenner at det er på tide med et møte snart!

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden