Jul

23. desember 20132 kommentarer

Her kommer litt stemningsbilder fra leiligheten vår. Det er pyntet til jul, og vi syns det har blitt riktig så koselig her. Med juletre (kunstig så klart) fra IKEA ble det ekstra stemning i stua, synes vi. Spørs om juletreet får stå like mye i fred neste jul…. Denne julen går det ihvertfall greit, ingen pynt blir revet ned.

IMG_1505 (Medium)

IMG_1006

Julegardinene på bildet under fant jeg faktisk på 100 yens butikk.

IMG_1502 (Medium)

IMG_1486 (Medium)

IMG_1522 (Medium)

En kveld hadde vi familien Urstad innom på førjulskaffi. Vi hadde nemlig fått en japansk «christmas cake» i gave, og den kunne vi jo ikke spise alene…

IMG_1481 (Medium)

IMG_1429

Ellers har farmor og farfar og onkel har kommet til Kobe. Vi gleder oss over å ha dem her i julen! Julaften skal vi kose oss med kalkun, julegodt fra Norge og hyggelig samvær. Mer om det kommer på bloggen seinere.

IMG_1504 (Medium)

Gamle babymatglass kan brukes til så mangt.

Kategori: Oss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (2)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

  1. Paul Odland sier:

    Flotte bilete – mykje lys og varme! Her på Vestlandet (sør-Noreg) er det varsla storm i dag/kveld. Litt forsmak fekk me alt i går kveld. I føremiddag skal nokre av oss ein rask tur til sjøen for å sjå på når det står i kok. Det er fascinerande. Seinare er det kyrkjegang, juleevangelium, pinnekjøt, gåver og kos! Me skal vera femten med stort og smått denne kvelden!

  2. Jolaug Odland sier:

    Det går an å laga jul i Japan og, ser eg. Koseleg!

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden