Kusiner på eventyr i storbyen

22. mai 20144 kommentarer

Vi er så heldige å få besøk med jevne mellomrom. Denne gangen kom Torgeirs søster Reidun og hennes yngste jente Kristina (snart 2 år) for å være sammen med oss noen dager. Kristina hadde vi ikke sett siden hun var bitteliten, og Andrea hadde ennå ikke møtt noen av dem. Men nå har vi hatt verdifulle og innholdsrike dager sammen, og det har vært tipp topp! Og heldigvis er det ikke mange ukene til vi sees igjen.

IMG_1116 (Medium)
Vi har stoppet ved maaaange lekeplasser. Kristina liker seg best ute, og vil helst «uuut» hvis hun kan. En dag tok Andrea kusina si med på «jidoukan» også (japansk dagsenter/åpen barnehage).

IMG_1153 (Medium)
Andrea var veldig nysgjerrig på kusina si. Hun fulgte med på alt hun gjorde, diltet etter henne (travelt for ei som ennå bare kryper) og prøvde å etterligne henne. Uansett hva Kristina holdt på med, så var det interessant. Dessuten var det jo så mye prat, sang og lyder å høre fra Kristina. Mon tro hva det betydde, all den praten?

IMG_0934 (Medium)
Dyrehagen var et «must». Mye gøy å se her! Når man er ute hele dagen med en ettåring og en snart-toåring (som i tillegg er døgn-forvirret), er det ikke så lett å samkjøre soving og hviletid. Men vi har trillet mye rundt omkring, og tatt mye tog, så jentene har fått sove litt her og litt der. De har hatt våken-tid og leke-tid sammen de fleste dager.

IMG_0937 (Medium)
Is i dyrehagen hører med.

IMG_1903 (Medium)

IMG_0905 (Medium)

IMG_1196 (Medium)
Fjelltur på Maya-san. 2 jenter i meis. Ei jente som pratet (Kristina!), og ei jente som sov (etterhvert..).

IMG_1102 (Medium)
Det er veldig passelige og behagelige temperaturer nå, så vi tilbrakte en dag på Suma Beach. Det ble ikke så mye bading her, litt kaldt i vannet ennå. Men vi badet inne i onsen (varme kilder) en kveld. De små jentene likte det godt. For Andrea var det faktisk første gang. I tillegg har kusinene badet sammen hjemme flere kvelder. Andrea taklet det å dele badekar med en annen ganske bra.

IMG_1898 (Medium)
Grøt- og barnetv-stunda har de også hatt sammen. Kristina var like glad i Drømmehagen som Andrea, og de satt og fulgte med, begeistret, på hver sine måte.

IMG_1088 (Medium)

IMG_1908 (Medium)
Tante og kusine feiret 17.mai sammen med oss i Japan. Jentene hadde like bunader på seg, og var selvfølgelig fine som bare det.

IMG_1488 (Medium)
Ofte fins det lekeland og lekestasjoner ved store handlesentre, og det har passet oss bra. Dermed har det blitt en del handling og kikking.

IMG_1223 (Medium)
Reidun og Kristina på rullebåndssushi. Vi har spist mye deilig japansk mat ute. Ikke alltid bare-bare med to små på restaurant, som fort mister tålmodigheten. Hva gjorde folk før det fantes smarttelefoner med youtube?? Vi har spist litt hjemme også, da.

TAKK for besøket og velkommen igjen! Sees i sommer.

Kategori: Oss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (4)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

 1. Bård Hauge sier:

  Kjempekoselig å lese om det kjekke besøket. Godt at Andrea og Kristina fikk lære hverandre å kjenne!

 2. Astrid Hauge sier:

  Såååååå koselig!. Kjekt at dere fikk denne anledningen til å møtes.

 3. Jolaug Odland sier:

  Det må nok vera minner for livet! Veldig gildt å
  sjå!

 4. Reidun sier:

  Ja, vi har STORKOST oss! Og jammen var det GODT å komme hjem 🙂 Takk for oss. Kristina snakker om DEA 🙂

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden