Status på uviss tid

23. oktober 20141 kommentar

Kobe fra lufta

Det er veldig, veldig lenge siden vi har lagt ut noe som helst her på bloggen. På en måte hadde vi sikkert hatt mye å skrive om. Men på den andre siden har vi endt opp i en tilstand der så mange ting henger i lufta, uten å lande. Men ved å gi en statusoppdatering her, vil vi kanskje klare å ta opp igjen blogginga.

Vi er i Norge fremdeles. I utgangspunktet reiste vi fra Japan i begynnelsen av juli, og skulle ha to måneders sommerferie her. Men allerede før vi reiste derfra var vi klar over at situasjonen var litt komplisert. Johanne har i lengre tid vært plaget med smerter i kjeven, antageligvis handler det om nerveproblematikk. Selv om helsevesenet i Japan er godt, så er det flere grunner til at hun ønsker å følges opp videre i Norge til dette er under kontroll.

Dette gjør at vi foreløpig er innlosjert hos foreldrene til Johanne. Der får vi avlastingshjelp med barnepass, og støtten fra begge foreldreparene har vært utrolig. Det er vanskelig å beskrive hvor takknemlige vi er i forhold til det.

Målet vårt er selvsagt å komme oss til bake til hverdagen i Japan. Men når det blir, er i skrivende stund usikkert. Inntil videre jobber Torgeir med oppgaver han kan fra Norge, og har allerede hatt én tur alene ut til Japan i september. I morgen (torsdag) reiser han en tur til, og på den måten prøver man å drive arbeidet med fornyelsen av mediearbeidet i Japan videre.

Vi burde kanskje lagt ut mer fra sommerferien vår også. Det var i hvert fall en flott sommer, med mye tid sammen med slekt og venner, og et nydelig, nydelig vær. Det er jo slikt sommervær man egentlig bare finner i de selektive barndomssommer-minnene.

Andrea maler

Andrea utvikler seg mye, og tilbringer masse tid sammen med både mamma Johanne og mormor Jolaug. Maling og tegning er en kjekk hobby.

Kategori: Oss i Japan
Tagget med:

Kommentarer (1)

Tilbakesporing av URL | RSS-feed for kommentarer

  1. Øyvind Angelskår sier:

    Eg har stor forståelse for at det er vanskeleg å prioritera blogging når situasjonen er slik den er. Er likevel takknemleg for oppdatering. God bedring til Johanne og Guds velsigning til alle!

Legg igjen en kommentar

Til toppen av siden